kultura prehranjevanja in kulinarična dediščina na območju Maribora in okoliških krajev: domoznanski pomenki
O tem, kako so nekoč pripravljali hrano, kakšno posodo so uporabljali, kaj so jedli, katere kuharske recepte so si predajali iz roda v rod in kako to dediščino ohranjamo, se bodo pogovarjale dr. Maja Godina Golija, Milena Antonić, Nives Cvikl ter Urška Šobak. Pogovor bo usmerjala dr. Jerneja Ferlež.
študentje odrasli strokovna javnost
E-naslov: nina.vuk@mb.sik.si
Rotovški trg 2, 2000 Maribor
E-naslov: info@mb.sik.si
Spletna stran: http://www.mb.sik.si
Vsi dogodki >>
NARAVA DOGODKA
Drugo: domoznanski pomenkiNAMENJENO SKUPINAM
Odprti dogodek:JEZIK
SlovenščinaCENA
BrezplačnoKONTAKTNA OSEBA ZA DOGODEK
mag. Nina Hriberšek VukE-naslov: nina.vuk@mb.sik.si
DOGODEK IZVAJA
Mariborska knjižnicaRotovški trg 2, 2000 Maribor
E-naslov: info@mb.sik.si
Spletna stran: http://www.mb.sik.si
Vsi dogodki >>