kultura prehranjevanja in kulinarična dediščina na območju Maribora in okoliških krajev: domoznanski pomenki

O tem, kako so nekoč pripravljali hrano, kakšno posodo so uporabljali, kaj so jedli, katere kuharske recepte so si predajali iz roda v rod in kako to dediščino ohranjamo, se bodo pogovarjale dr. Maja Godina Golija, Milena Antonić, Nives Cvikl ter Urška Šobak. Pogovor bo usmerjala dr. Jerneja Ferlež.
NARAVA DOGODKA
Drugo: domoznanski pomenki
NAMENJENO SKUPINAM
Odprti dogodek:
  • študentje
  • odrasli
  • strokovna javnost
  • JEZIK
    Slovenščina
    CENA
    Brezplačno
    KONTAKTNA OSEBA ZA DOGODEK
    mag. Nina Hriberšek Vuk
    E-naslov: nina.vuk@mb.sik.si
    DOGODEK IZVAJA
    Mariborska knjižnica
    Rotovški trg 2, 2000 Maribor
    E-naslov: info@mb.sik.si
    Spletna stran: http://www.mb.sik.si
    Vsi dogodki >>