Dogodki

Vabljeni, da se pridružite NMSB z napovedjo in kratko predstavitvijo svoje dejavnosti, projekta ali programa (v nadaljevanju dogodek), ki ga boste izvedli v času Nacionalnega meseca skupnega branje 2023  kjerkoli v Sloveniji ali slovenskem kulturnem prostoru v tujini.

K sodelovanju vabimo vse ustanove, ki skrbite za bralno kulturo in bralno pismenost in v središče svojega delovanja postavljate otroke, mladino, starejše in družine oz. delujete medgeneracijsko.

Spletni dogodkovnik je zasnovan tako, da uporabnikom omogoča dostop do informacij za različne ciljne skupine (za otroke in mlade, za družine, za odrasle, za strokovne delavce …) o različnih dogodkih s področja bralne kulture in bralne pismenosti, s poudarkom na skupnem branju, tako v ožjem okolju kot tudi na nacionalni ravni.

Za oddajo prvega dogodka se je treba registrirati. Registracijo lahko opravite tukaj.

Po uspešno opravljeni registraciji boste z geslom, ki ga boste prejeli na svoj e-naslov, lahko vnesli predstavitev svojega dogodka v obrazec za prijavo dogodkov.

Pred objavo vaš dogodek pregledata in potrdita urednici spletnega dogodkovnika v sodelovanju s programskim odborom NMSB.

O pomembnejših nacionalnih dogodkih bomo širšo javnost obveščali še posebej na spletnih straneh vseh pobudnikov in partnerjev NMSB.

Objavili smo že seznam dogodkov.