15. festival kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI

Tudi letos bo otroke in mlade s kulturnimi prireditvami razveseljeval Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje Bobri. Letos že petnajsti po vrsti.

Program festivala se bo vil okoli teme Drugi in jaz. Dogodki (gledališke, filmske, plesne, pripovedovalske, glasbene prireditve, radijske igre, delavnice in vodstva, ter druge dejavnosti), ki bodo sestavljali program, bodo na različne načine spregovorili in spodbudili premislek o tovarištvu, sodelovanju, pravičnosti, odgovornosti, povezovanju (tudi medgeneracijskem), pa skrbi za druge, skupnost in prostor, v katerem živimo. Otroci in mladi bodo z različnimi akcijami dejavno posegali v javno mestno življenje.

Brezplačne vstopnice lahko prevzamete v soboto, 18. marca, od 11. do 14. ure v Klubu Slovenskega mladinskega gledališča (Vilharjeva 11, Ljubljana).

Vsak odrasel obiskovalec bo lahko prevzel vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za eno. Na delavnice, razstave in druge vodene dejavnosti se je treba prijaviti. Kontaktni podatki so navedeni na spletni strani festivala pri vsaki ustanovi, ki jih pripravlja.

Celoten program festivala si lahko ogledate na spletni strani: www.bobri.si.

Na strani https://bobri.si/program/1/knjiga/ pa dogodke, ki so povezani prav s knjigami in branjem. V svet branja pa vas vabijo tudi mnoge gledališke predstave in ustvarjalne delavnice po literarnih predlogah.